Nye 1.G'er festede igennem...

Nye 1.G'er festede igennem...

21-08-2012

Igen i år var godt 35 frivillige Natteravne fra Kgs. Lyngby, Rudersdal Øst, Gentofte og Hørsholm på plads i Ulvedalene i fredags, i forbindelse med Gymnasiernes Putte fest. Her var Natteravnenes tilstedeværelse medvirkende til at skabe lidt mere tryghed for de godt 3000+ unge som deltog i denne fantastiske aften.

Efter en veloverstået aften og nat i Ulvedalene med en masse frivillige Natteravne, som var med til at gøre en forskel for de mange unge mennesker der var i festhumør var der registeret 79 mindre skader, som var blevet behandlet af Natteravnenes førstehjælps Team. Så der var tryk på i basen i udkanten af Ulvedalene, dog var der heldivis ingen alvorlige skader.

Tak til alle de frivillige som igen var med til denne fantastiske aften, og som gjorde det hele meget mere trygt at deltage.

Også i Roskilde var Natteravnene med, da gymnasiestarten skulle fejres i fredags.


Foto: Natteravnene i Roskilde. Unge til fest...

Så blev det første fredag efter gymnasiestart. Vejret var fantastisk og humøret højt da der blev festet i Folkeparken. Natteravnene var selvfølgelig forbi - med mere end to kilo bolsjer, så også her en sjov og vellykket aften og nat.