DSB viser nu Natteravnefilm i toget...

DSB viser nu Natteravnefilm i toget...

17-10-2013

samt på stationerne via S-TV.

Sammen med en flok Natteravne og unge fra Stenløse, blev der i sommer filmet i forskellige områder og i flere forskellige situationer. Filmene er nu offentligjort og bruges som reklame i S-toget og på stationer, for at gøre opmærksom på gode samarbejde Natteravnene og DSB har.

"Natteravnene og DSB har et langt og godt samarbejde, om at skabe synlighed på stationer og tog. Natteravnene gør hver weekend et kæmpe stykke arbejde med at hjælpe de unge godt hjem fra byen, og det er DSB glade for at støtte op omkring" siger produktchef Lars Richard Rasmussen fra DSB. Filmene kommer ud til ca. 1.200.000 passagerer.


Film med udtalelser fra de unge


Film med udtalelser fra Natteravne

"Vi er utrolig glade for det gode samarbejde vi har med DSB efter mange år, og disse film er blot en del i rækken af støtte. Se blot de meget smukke Natteravnetog som kører rundt i hele landet, samt den daglige støtte, hvor Natteravnene kan køre med tog uden beregning når blot de er på deres vandringer tre og tre i gule jakker, det er virkelig noget de mange lokale foreninger har glæde af. Stor tak for det..!" siger konsulent i Natteravnenes Landssekretariat Bente Gimlinge.

Vi takker ligeledes Benjamin Nordsø som har stået for ide og produktion, samt Louis Nordsø for musik.

Se nyhed om dagen hvor filmoptagelserne fandt sted her