Åbningsfest i MusicLife...

Åbningsfest i MusicLife...

17-09-2011

I september åbnede den frivillige musikskole MusicLife hvor Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev stod for den officielle indvielse.

Der var ikke langt mellem snapsene til åbningsfesten i MusicLife, hvor både taler, livemusik og dans stod på programmet.

MusicLife ligger i RessourceCenter Ydre Nørrebro, som har en lang række spændende tilbud til børn og unge i Haraldsgade-kvarteret.

Indledningsvis bød iværksætterne bag musikskolen, Maria Stephens og Høgni Weihe, gæsterne velkommen og fortalte lidt om, hvordan de var kommet på ideen om at bruge musikkens forunderlige univers til at skabe glæde og sammenhold blandt unge mennesker i socialt udsatte områder. Pia Allerslev tog derefter over og takkede med nogle bevægende ord for den frivillige indsats, hvorved skolen officielt var åben.

Af de sponsorer, som skal have stor tak for at have støttet MusicLife, var Knud-Erik Sabroe fra Antoniusfonden mødt op, men en stor tak skulle selvfølgelig også lyde til Arnes Børne- og Ungefond samt Fonden for Socialt Ansvar for uden hvem projektet ikke ville være det samme – mange tak!

De musikalske festligheder blev indledt af den blot 13-årige Jasmin, som fik store klapsalver for hendes flotte stemme, da hun sang et cover-nummer med Adele. Dernæst gik ”MusicLife-band” på og spillede bl.a. ”Den, jeg er i dag” – en single som bliver solgt i TP-Musikmarked, hvor overskuddet går ubeskåret til skolens aktiviteter.

Og så var turen kommet til at se resten af skolens faciliteter, og især det flotte lydstudie fik mange kommentarer med på vejen.

Til sidst overtog skolens DJ’s fra ”Villains Art Crew” scenen og spillede fede toner, mens dansere fra bl.a. ”Flow Dance Academy” viste deres fantastiske evner frem på dansegulvet i en hæsblæsende dansekonkurrence, som varede til langt ud på aftenen.

Under hele arrangementet serverede RessourceCentrets Café Kahwa lækre snacks og mokka i bedste barista-stil, så de fremmødte ikke blev efterladt hverken brødflove eller vandsmægtende.

Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske i MusicLife i fremtiden, og børnene og de unge glæder sig til at komme i gang med at udfolde deres musikalske talenter.