J-dag godt overstået...

J-dag godt overstået...

10-11-2011

6 ravne fra Lundtoftegade, Sjælør og København City mødtes på Hovedbanegården i torsdags, Dagen før J-dag, med Mikael Kelk fra bryggeriforeningen og fotograf Maj Carboni.Mikael fortalte om Bryggeriforeningens formål med at begrænse unges alkoholforbrug.
Ideen er at få unge og forældre til at tage en snak sammen og indgå fælles regler og aftaler omkring indtagelse af alkohol. Til det formål har Bryggeriforeningen lavet en lille folder med tilhørende test i papirform. Testen tages både af forældre og af den unge -og så kan man bagefter sammenligne svarene og diskutere ud fra dem.

Folderen henviser til hjemmesiden www.klarsnak.com hvor man også kan tage testen og via SMS invitere den unge til også at deltage (eller den unge kan invitere forældrene) - og derefter kan man se hvad hinanden - og alle andre - har svaret. Smart !

Natteravnene gik rundt på og omkring Hovedbanegården, og spottede teenageforældre, evt. sammen med deres teenagere - og så spurgte til om de var interesserede i at tale med deres unge omkring alkoholvaner og fælles holdninger til fester og druk i det hele taget.
De fik så folderen med testen, og budskabet blev virkelig positivt modtaget af de forældre - og unge mennesker,  som havde tid til den lille snak.Det var en god oplevelse og et rigtig godt initiativ.


Mange hilsner fra Mette B, fra København City.

Stor tak til Maj Carboni, som har givet tilladelse til brugen af billeder...