Natteravnene i København City fylder år

Natteravnene i København City fylder år

21-10-2008

For ét år siden, 2. november 2007, gik de første Natteravne på gaden i Københavns City.
Den dag var det "J-Dag", så der var rigtig mange unge mennesker i byen. Og det forløb fint.
Foreningen har fået en rigtig god start, og mange nye frivillige har siden sluttet sig til fra hele byen, udover at frivillige kommer til fra hele landet og Sverige, når de er på besøg i Hovedstaden.

Nu har foreningen så mange medlemmer, at det er muligt at sætte hold hver fredag og lørdag, og nogle gange flere hold af gangen.
Men Natteravnene har altid brug for flere, der vil bidrage til at skabe tryghed for alle - især børn & unge, som færdes i Indre bys aften og natteliv. Byen er jo stor, så der er plads til - og brug for mange flere ansvarlige voksne, gerne med forskellig etnisk baggrund og køn, for her kan alle bidrage.

Natteravnene er blevet taget imod med åbne arme af alle. Også af de samarbejdspartnere vi har fået i årets løb. Tak til Kommunen, JP-Politikken, DSB, DAngleterre, MC Donald, Forex og Scooter Media Aps.

Med rigtig mange vandringer i byen, kan Natteravnene kun se tilbage på positive, hyggelige og sjove timer.
Natteravnene oplever således helt klart, at Københavns City er tryg at færdes i, frem til kl. 03, hvor Natteravnene tager hjem.

Har du lyst til en uforpligtende prøvetur, eller at høre mere om Natteravnene i København City, er du velkommen til at tage kontakt til Natteravnenes Landssekretariat,
kontakt Bente Gimlinge på bg@natteravnene.dk eller tlf. 70 12 12 99

Gæster kom til fødselsdag...4. november 2008.
Mange tak for gaverne.

Hilsen fra alle Natteravnene i København City.