Nyt, forbedret trygfonden.dk med hjælp fra netværk

Nyt, forbedret trygfonden.dk med hjælp fra netværk

16-09-2011

Over 2000 netværksmedlemmer gav os sidste år input til, hvordan vi kunne gøre trygfonden.dk mere relevant og brugervenligt. Vi var rigtig glade for inputtet, og jeg er stolt af nu at kunne præsentere dig for det nye trygfonden.dk.

På det nye site får du bedre mulighed for at møde de mennesker, som TrygFonden gør en forskel for. Du kan søge på de projekter, vi støtter, via den nye projektsøger, og du kan få større indsigt i vores tre kerneområder - sikkerhed, sundhed og trivsel. Flere billeder, webfilm og nye delefunktioner til Facebook gør også sitet mere levende. Og via kalenderen kan du nemt holde øje med relevante TrygFonden-aktiviteter.

Jeg håber, du får glæde af de mange nye muligheder!

Mange hilsner
Gurli Martinussen, direktør
TrygFonden

 

UNGE LAVER FILM MOD SOLARIER

For fjerde år i træk er unge fra hele landet med i konkurrencen "Sluk Solariet - det kan koste dig livet". Med deres mobiltelefoner optager de film om, hvor farligt det er at gå i solarium. Vinderfilmen bliver indspillet med "rigtige" skuespillere.

Sidste frist er 23. september.

Læs mere her

TRAVLE LIVREDDERE TRODS DÅRLIGT VEJR 

TrygFondens kystlivreddere havde en travl sommer i det dårlige vejr. Da livreddertårnene lukkede i slutningen af august, havde livredderne udført næsten 27.000 aktioner. Heraf handlede de 27 om personer, der var i livsfare.

Læs mere her

HVAD ER FUP OG FAKTA OM SUNDHED FOR DIG?

TrygFonden tester lige nu danskernes viden om sundhed. Og vi vil meget gerne have alle jer netværksmedlemmer til at deltage. Derfor beder vi nu om din hjælp. Klik på linket og svar på spørgsmålene. Det tager højst 2 minutter.

Læs mere her