I biografen med Natteravnene

I biografen med Natteravnene

24-10-2009

I anledning af vores 10 års fødselsdag i 2009, har vi i samarbejde med Rønne Bio fået arrangeret en tur i biffen for byens unge. Og hvad kan være bedre på en måske lidt råkold efterårsdag, end at bruge et par timer sammen med en masse andre unge i vores hyggelige biograf.

Filmen "Mummy 3" starter kl. 12 og der er fri éntre. Rønne Bio har plads til 250 gæster, så kom gerne i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Og giv gerne beskeden videre til dine kammerater - de skal da også med :-)
Vi glæder os meget til at se jer!


Brendan Fraser er tilbage som den mumiebekæmpende, opdagelsesrejsende Rick OConnell, der i dette splinternye eventyr får følgeskab af sin søn Alex (Luke Ford), sin kone Evelyn (Maria Bello) og hendes bror Jonathan (John Hannah). OConnell-familien kommer op mod deres hidtil farligste fjende - en genopstået kejser (Jet Li) og hans ustoppelige hær på 10.000 krigere, der vækkes til live igen efter en 2.000-årig forbandelse og nu er opsat på med alle midler at få verdensherredømme. Kejseren vil sikkert få sit ønske opfyldt - med mindre familien OConnell da når at stoppe ham...