Til forældrene

Til forældrene

26-09-2010

Til forældrene 

Brørup , September 2010

Kære forældre Dit barn har nu nået en alder, hvor ønsket om at gå til halbal bliver større og større. En sådan festaften indledes ofte med en forfest et sted i byen, hvorefter man går om i hallen.

Som forældre er det naturligt at man har visse betænkeligheder med såvel forfest som selve halballet, for man hører jo så meget, og hvad nu hvis der sker noget.

Vi er nogle stykker, som forsøger at gøre en forskel. Vi forsøger at være der for de unge, hvis de skulle blive sat i en situation, hvor de behøver hjælp af den ene eller anden art, og det gør vi ved at være Natteravne.

Natteravnene går rundt i byen hver gang der er halbal. Vi går i to hold på hver 3 personer, hvor det ene hold går fra klokken 22.00 - 00.30 og det andet fra 00.30 - ca. 02.30.

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe lidt, så er der også plads til dig.

Husk - man kan også gå selvom ens børn endnu ikke har alderen - det er helt ok med en indsats selv om det endnu ikke handler om ens egne børn - I øvrigt er det en fantastisk mulighed for at se hvad der "venter" allerede inden det er aktuel for ens egne børn !

Bedste forældre - Vi kan også bruge jer !!!

Hvis vi er rigtigt mange forældre / voksne skal vi blot gå 1 eller 2 gange om året.

Du vil komme til at gå sammen med erfarne Natteravne, og blive tilbudt kurser i førstehjælp, samt naturligvis et introduktionskursus. Vi vil også forsøge at få en misbrugskonsulent til at komme med et indlæg, så vi er så godt rustet som muligt til at hjælpe de unge. 

  • Niels Vejrup 7538 4616,
  • Erik Sørensen 7538 3540,
  • Anders Møller Grønbech 7538 1375,   
  • Dorthe Vejsig Hansen 7538 2339 eller
  • Irene Junker 8896 9057

 Med venlig hilsen

Natteravnene, Brørup

Email: broerup@natteravnene.dk