En lang Natteravnevandring i Viborg...

En lang Natteravnevandring i Viborg...

06-08-2014

Traditionen tro....og for 4. gang... havde Natteravnene VIBORG, igen i år, inviteret alle frivillige plus deres familie til et socialt arrangement - en 20-kms vandring ifm. den årligt tilbagevendende Hærvejsfestival i Viborg.

"Trods det beskedne deltagerantal i år - 4 vandrende Natteravne og et vandrende Natteravnebarn, et par Natteravnegæster til morgenmaden og eftermiddagskaffen samt 4 hjælpere - havde vi et godt arrangement, hvor muligheden for hygge, socialt samvær og synlighed var i højsæde" fortæller Formand for de lokale Natteravne Pernille Cornelius.

Dagen startede med fælles morgenmad kl 7.00 - og kl. 8.00 begav de fem vandrere sig ud på ruten.

To hjælperne stod for morgenmaden og eftermiddagskaffen, som blev serveret på Viborg Ungdomsskole, mens de to øvrige hjælperne fulgte efter vandrerne i bil, og sørgede for vandrernes forplejning under den lange gåtur. 

De kørende hjælperne havde også - udover at servicere vandrene - til opgave at opstille en lille Natteravnestand to steder på ruten. Og herfra blev der uddelt brochurer, flag, balloner og bolsjer i stor stil. 

"Efter endt vandring....og ømme fødder sluttede vi alle dagen af med fælles eftermiddagskaffe ca. kl. 14.00. Alt i alt en dejlig dag...med kun ca. 15 minutters regn (vejrudsigten havde ellers "lovet" meget regn) hvor vi fik mulighed for at være sammen på en anden måde end vi plejer, mens vi samtidig fik vist flaget for de mange tusind deltagende Hærvejsvandrere. Ingen tvivl om, at vi gentager successen igen til næste år" slutter Pernille.