Det kriminalpræventive Råds - Nyhedsbrev nr. 1 jun

Det kriminalpræventive Råds - Nyhedsbrev nr. 1 jun

15-06-2010

Nyt site til unge om kriminalitet
Det Kriminalpræventive Råd har netop lanceret en ny sektion på dkr.dk, hvor unge kan få viden om kriminalitet, straf og forebyggelse.
Læs mere her...

Sikring af private oplysninger på netværkstjenesterIt-sikkerhedskomiteen har udviklet kodeks om god adfærd på online sociale netværkstjenester. Kodeksets formål er at forbedre fortroligheden omkring brugernes private oplysninger på netværkstjenesterne og tilskynde til god adfærd mellem brugerne.
Læs mere her...

Beskyt dit hjem mod indbrud
I en ny folder kan du læse, hvordan du bedst beskytter din bolig mod indbrud. Gode låse, nabohjælp og et godt samarbejde i grundejer- eller lejerforeningen kan skræmme tyven væk.
Læs mere her...

Den Kriminalpræventive Pris 2010
Personalet bag kulturhuset Brønden og SSP konsulent Mohy Eid blev hædret med prisen på 50.000 kr., der blev overrakt af justitsminister Lars Barfoed på Det Kriminalpræventive Råds årsmøde 19. marts.
Læs mere her...

Forebyggelse af kriminalitet
Hvornår er der tale om forebyggelse, og er der forskel på forebyggelse og kriminalitetsforebyggelse?
Læs mere her...

Forældrenetværk
Forældrenetværk er en tidlig kriminalpræventiv indsats. Ved at involvere sig i børnegruppens trivsel kan forældrene være med til at forebygge, at nogle børn udstødes og kommer ud på et skråplan.
Læs mere her...

Lokalt samarbejde
For kreds- og lokalråd er et tæt samarbejde om fælles mål, organiseringen og rollefordelingen nøglen til en effektiv forebyggelse.
Få ideer og inspiration her.