Unge i Haslev var inviteret til RavneParty...

Unge i Haslev var inviteret til RavneParty...

22-02-2013

MGP til trods blev det en fantastisk fest med næsten 100 glade unge, som blev mødt af et dansegulv fyldt med Natteravne balloner.

Festen bød på et fyldt dansegulv, tatoveringer fra ”Natten er 99% fri for kniv” kampagnen, som tidligere var en stor succes bland de unge på gaden, på knæklys og non-alkohol drinks. (Læs mere om kampagnen her)

Rigtig mange både unge og Natteravne valgte at få en tatovering, som selvfølgelig ikke var permanent men kan fjernes med babyolie.

11 Natteravne havde valgt at bruge deres lørdag sammen med de festklædet unge bl.a. i garderoben, i baren, som DJ...

...og ikke mindst med en danse-battle med de ung i Gangnam Style.

Natteravnene i Haslev takker for lån af alle de dejlige unge mennesker og glæder sig allerede til 20. april 2013 hvor næste RavneParty afholdes.

RavneParty kører efter et afprøvet og fastlagt koncept som sikre et trygt fest miljø for de unge (12 - 15 år), så forældre kan føle sig sikre ved at sende deres unge til en sjov aften.

Lokalerne er primært valgt ud fra, at de er designet til at kunne styre miljøet, så der ikke kommer alkohol ind af uautoriseret indgange. Der er professionelle vagter, som er specielt instrueret til målgruppen. Derudover tager Natteravnene sig af baren, garderobe, og de har almindelige vandringshold på gaden så alle kan komme sikkert hjem.

Ønsker du mere information om RavneParty-arrangementerne kan du kontakte Natteravnene i Haslev på haslev@natteravnene.dk