Lyngbys Natteravne blev fejret i Storcenteret..

Lyngbys Natteravne blev fejret i Storcenteret..

15-05-2014

Delikatessetorvet var klædt i gult da Lyngbys Natteravne i anledning af 5-års-jubilæet fik besøg af flere sponsorer.

”Jeres ihærdige indsats vil betyde, at gymnasieelevernes årlige rusfest kan blive en fest for alle under sikkerhedsmæssige og ordnede forhold.” Sådan sluttede filialdirektør i Nordea, Marianne Klærke, sin tale til Natteravnene i Lyngby, da hun besøgte de lokale ravne til deres 5 års jubilæumsfest på Delikatessetorvet i Lyngby Storcenter. Ud over de anerkendende ord medbragte Marianne Klærke en check på 15.000 kr., som Natteravnene modtager fra Nordeafonden som støtte til deres indsats ved den store gymnasiefest i Ulvedalene til august.På billedet ses fra venstre: Tyge Musæus, Sofia Osmani, Tom Thaning Hansen, Christian Bækgaard, Mette Windfeldt og Marianne Klærke. Siddende Annette Damborg Andersen og Beth Brunemark de Haas.

Borgmester Sofia Osmani kom også forbi for at ønske Natteravnene tillykke med jubilæet og høre mere om den lokale indsats. Lyngby-Taarbæk kommune har i år støttet Natteravnene med en bevilling på 25.000 kr., og bestyrelsesmedlem Christian Bækgaard takkede på lokalforeningens vegne både Sofia Osmani og Marianne Klærke for den økonomiske støtte, som er afgørende for, at Natteravnene kan fortsætte deres indsats i Lyngby-Taarbæk.


Annette og Mette bød på både fødselsdagsboller, bolsjer og balloner...

Blandt gratulanterne var også direktør Klavs van Hauen, der kunne glæde sig over, at der var rigtig god afsætning på de lækre müsliboller, som Reinhard van Hauen havde sponseret til jubilæet. Udover bollerne fristede Natteravnene også med bolsjer og balloner, og mange benyttede lejligheden til også at få en snak med de frivillige om den store forskel, man som Natteravn kan gøre ved at bruge nogle få fredag-aftener i sommerhalvåret på at skabe tryghed på de steder, hvor de lokale unge samles i det fri.

Endnu rækker antallet af frivillige ikke til at have et hold Natteravne på gaden hver fredag i sommerhalvåret. Derfor håber Natteravnene i Lyngby også på, at flere voksne fra lokalområdet får lyst til at være med. ”Alt, man behøver at gøre, er at sende en e-mail til lyngby@natteravnene.dk så kommer man med på en prøvetur, og det er erfaringsmæssigt en så positiv oplevelse, at man straks får lyst til at fortsætte,” siger formand for Natteravnene i Lyngby, Tom Thaning Hansen. ”Og de lokale folkeskoler er også meget velkomne til at henvende sig, hvis man gerne vil have en Natteravn til at komme forbi og informere forældre og elever om vores arbejde,” slutter han.


Tre studerende fra RUC benyttede lejligheden til at interviewe de lokale ravne om deres arbejde.