De unge var fuld af ballade på sidste skoledag!

De unge var fuld af ballade på sidste skoledag!

01-06-2012

9. og 10. klassernes sidste skoledag, sluttede med rigtig meget ballade. Traditionen tro havde SSP, og Natteravnene arrangeret en fest for de unge bag EUC. Og midtbyen var som traditionen byde stille og rolig, medens de unge kunne sige farvel til hinanden under kontrolleret rammer – og ballade af den gode slags.

SSP og Natteravnene har fundet et vinder koncept, hvor all parter har en hyggelig dag, uden hærværk og ballade. Arrangement er nu blevet afholdt i så mange år at man næsten helt glemmer tiden før dette, hvor de unge holdt til i midtbyen - ofte med hærværk og ballade.  

Stedet var traditionen tro bag EUC, med koncert, musik, burgere, is og popcorn. Skolerne, Klubben, SSP og Natteravnen stod for rammerne, og eleverne for at dette skete i en hyggelig atmosfære. Arrangement startede kl. 11.30. Efter eleverne, om morgenen havde lavet arrangement på skolerne samme med deres lærer, mødte de op i deres farverige udklædninger, og brugte eftermiddagen på dans, aktiviteter og rigtig meget hygge. Efter en rigtig god eftermiddag sluttede arrangementet ved 4 tiden, hvorefter klasserne gjorde klar til at feste videre om aftenen.

Det lykkes i sidste øjeblik, efter hårde forhandlinger med vejrguden at få flytte det planlagte regnvejr til om eftermiddagen. Alle havde derfor en solrig men blæsende eftermiddag, så meget at teltet i år blev sløjfet da det truede med at tage en flyvetur.

5 Natteravne var i dagens anledning vågen om dagen, og havde travlt med at dele 18 liter Softice ud, uanet mængder popkorn. Klubben og SSP skiftes til at sørge for produktionen af velsmagende burgere.

Der blev dog tid til, også at indfange dagen i billeder. Dette blev til næsten 250 af slagsen som kan ses på Natteravnene i Haslev’s Facebook hjemmeside.

Arrangements form er blevet bemærket i andre byer idet den på en god måde sikre de unges behov, men også forhindre den uro og hærværk der plager mange andre byer. Ud over arrangement bag EUC, opfordre SSP forældrene til at afholde private fester om aftenen.