Finsk journalist besøgte Natteravnene

Finsk journalist besøgte Natteravnene

31-01-2011

Natteravnene på Indre Nørrebro havde forleden besøg af Boris Salomon, journalist hos Finnish Broadcasting Company YLE, samt en fotograf.

Hans besøg i Danmark, var for at rapportere om gadens bander...

"Turen gik rigtig fint" siger Oluf Schönbeck, som er kontaktperson hos Natteravnene på Indre Nørrebro. "Boris og hans kameramand var et par flinke fyre, og vi fik fortalt dem om Natteravnenes virke i aften- og nattelivet"

"De var dog mest interesseret i dramatiske episoder, der involverede skyderi og diverse bander. Men hvad det angår, kunne vi jo kun fortælle, hvad vi alle har kunnet følge med i gennem medierne...
De fik vist filmet et par skudhuller, men detaljer om stridighederne mellem de forskellige bander kunne vi ikke levere af den gode grund, at vi aldrig møder disse på vore ture" siger Oluf.

"De kunne ved selvsyn konstatere, at det er en fredelig aktivitet at være Natteravn på Indre Nørrebro. Vi sluttede turen med et interview med Hani, formand for Natteravnene og Rahwa et nyt kvindeligt medlem, samt undertegnede i vores lokale, og da vi sagde farvel til de to finner, stod de og spillede bordfodbold med et par af fædregruppen i vores lokale, så alt i alt en god aften, slutter Oluf.