Efterårets hvervekampagne

Efterårets hvervekampagne

12-10-2008

Så er efterårets hvervekampagne på gymnasier og skoler overstået.

I år har vi været  på

  • Roskilde Katedralskole (2 hold),
  • Roskilde Handelsskole
  • Roskilde Tekniske Gymnasium (over 2 gange) og
  • Himmelev Skole

og holdt indlæg for 1. års eleverne og deres forældre + for 9. klasses forældrene på Himmelev.

I alt har små 600 elever og omkring 800 forældre  hørt om Natteravnene, hvad vi er for nogen, hvad vi står for og hvorfor vi har brug for flere ravne.

Ni ravne har været i jakkerne på en lidt anderledes måde end de normale aftenture rundt i Roskilde, men de positive kommentarer var næsten lige så mange som på en normal vandring.

Ti potentielle nye ravne skrev sig op til en prøvevandring på stedet og flere er kommet til senere.

Otte har allerede været på prøvevandring og de fleste er blevet medlemmer, flere står for tur til deres debut som Natteravne og vi håber at endnu flere dukker op som følge af indsatsen.

Vi har investeret i en "Roskilde-Roll-up-reklamebanner", som her ses med Carsten og Erik på Roskilde Tekniske Gymnasium og nedenfor med Per og Poul på Himmelev Skole.

Hvis du skal til forældremøde eller på anden måde kan gøre lidt reklame for os, kan den hentes i Ravnereden.

 Vi har også lagt et udkast til en "tale-seddel" ud på hjemmesiden under "Opslagstavle", som inspiration til hvad man kan sige - forslag og kommentarer modtages meget gerne. Det er ikke optimalt som den ligger der pt.; vi arbejder på at få mulighed for at lægge materiale ud på "vores egen del af hjemmesiden" som word-dokumenter, pdf-filer mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografen har haft et skidt efterår med glemsomhed,   døde batterier, en sløv blitz og gennemgående ikke været for heldig, men lidt er det da kommet i "kassen"

Per på Himmelev Skole

Ole på Roskilde Tekniske Gymansium

Per gafler en ny på Himmelev Skole.