Albertslund fylder 7 år og skal have ny formand

Albertslund fylder 7 år og skal have ny formand

28-01-2016
Den 30. januar fejrer Natteravnene i Albertslund syv års fødselsdag om formiddagen og holder generalforsamling om aftenen. På generalforsamlingen skal vælges en ny formand, da formand Lone Glad har besluttet at stoppe efter seks år på posten.

”Vi fejrer traditionen tro vores fødselsdag den sidste lørdag i januar – i år altså i morgen den 30. januar - ved at stå foran Føtex og uddele varm kakao og småkager fra klokken 11.00 til 13.00. De andre år har det været hundekoldt; så mon ikke det også bliver det i år?” fortæller Lone Glad.
”En del af traditionen er også, at Føtex er så venlig at sponsere kakaomælk, småkager, krus med mere, og det er vi meget taknemlige for. Jeg vil også meget gerne benytte lejligheden til at takke alle vores andre lokale sponsorere.”

Formanden takker af
Lone har været med hele vejen. Hun var med i den styregruppe af interesserede borgere i Albertslund, der samledes i efteråret 2008 for at starte en lokal Natteravneforening. Den formelle start blev den sidste lørdag i januar 2009, hvor de første tre Natteravne gik en tur i Albertslundcentret.  Og ja, Lone var selvfølgelig en af de tre. Den først formand sad kun et år og stoppede, fordi hun flyttede fra kommunen. Lone blev således formand på generalforsamlingen i første kvartal af 2010 og takke altså af for nu.

”Jeg synes, jeg har aftjent min borgerpligt med seks år på posten. Jeg fortsætter som Natteravn med at gå ture – men jeg træder helt ud af bestyrelsen. En stor del af den nuværende bestyrelse ønsker at fortsætte og to af dem vil stille op til posten som formand. Det er første gang vi har kampvalg om posten, men rigtig dejligt, at der er flere, der ønsker at overtage posten.” slutter Lone af med et kæmpe smil.