Ebeltoft fejrede 10 år på gaden...

Ebeltoft fejrede 10 år på gaden...

16-04-2014

Etableringen af Natteravnene i Ebeltoft fandt sted i marts for 10 år siden. Dengang var der 30 forældre som meldte sig under fanerne, og det gav mulighed for at gå på gaden hver fredag og lørdag for at hjælpe de berusede unge, som måske havde fået lige lovlig meget ind i løbet af aftenen.

I dag 10 år efter, er gruppen af Natteravne på det halve, så for at slå et slag for Natteravnen vil gruppens bestyrelse i den kommende tid være synlig i dagtimerne.

Natteravnene havde derfor i anledning af 10-års fødselsdagen opstillet en infostand ved Jernbanegade og Adelgade. Her var Natteravne tilstede, og klar til at gå i dialog og svare på spørgsmål for eventuelle interesserede.

De første år var der travlt, når Natteravnene var på gaden, men i dag er det mere private fester som er et hit, og der er derfor mere stille i byen om aftenen og natten. Men trods det oplever foreningens frivillige stadig et stort behov for voksen at tale med.

Natteravnene mener selvfølgelig selv, at de gør en forskel, ved at være omsorgsfulde og ansvarlige når de gå rundt i nattelivet, hvor de unge færdes, og skulle du have lyst til at vandre med, så kontakt de lokale Natteravne her -  det er helt uforpligtende..!