10-års jubilæum

10-års jubilæum

15-06-2011

Natteravnene i Ribe kan lørdag d. 17. september 2011 fejre deres 10-års jubilæum. Dette sker med en række arrangementer.

Allerede fredag d. 16. september kl. 10, er Natteravnene arrangører af et foredrag for Ribe Handelsskoles elever med den tidligere ecstasy misbruger, Line Risberg.

Lines foredrag tager udgangspunkt i hendes egne erfaringer fra et kort ”stof-eventyr”, som efterfølgende fik store personlige konsekvenser for hende.

Senere samme dag kl. 13, er Natteravnene vært ved en uformel reception for sponsorer, Natteravne og samarbejdspartnere. Receptionen finder sted på Det Gamle Rådhus i Ribe. 

Om natten markeres jubilæet sammen med de unge. Natteravnene sponserer en vis mængde gratis pølser mellem kl. 1 og 3 fra pølsevognen, beliggende for enden af Sct. Nicolaj Gade. Også vores borgmester, Johnny Søtrup, er denne aften inviteret til en prøvetur sammen med Natteravnene. Om han får tid, vides endnu ikke. 

På jubilæumsdagen, lørdag d. 17. september, afholdes der Fairplay fodboldturnering for Ribes skoleelever i skolegården ved Riberhus Privatskole. Turneringen er planlagt til at starte kl. 10. 

Samme aften er der jubilæumsfest for Natteravnene i Ribelund Festsal. Natteravne fra Bramming stiller med et hold i Ribe denne aften, da alle Ribes Natteravne er til fest.