TrygFondens nyhedsbrev - Vi har brug for dig

TrygFondens nyhedsbrev - Vi har brug for dig

29-11-2010

Vi har i denne måned rundet 10.000 medlemmer i TrygFondens Netværk - og vi er glade for hver og én af jer!

Når vi dykker ned i de svar, I gav, da I meldte jer ind, kan vi se, at mange af jer har lyst til at gøre noget for andre og bidrage til trygheden i Danmark. Og det er der rig mulighed for - også i december.

Du kan forære farmor en røgalarm - og sætte den op. Du er måske den, der køber sikkerhedsbriller til alle gæsternes børn nytårsaften? Eller du og din hund er måske med til at glæde plejehjemsbeboere med et besøg i december?

Alt sammen projekter, du kan læse mere om på trygfonden.dk. Vores hjemmeside, som vi lige nu arbejder på at gøre mere brugbar og vedkommende for dig.

Men dertil har vi brug for din hjælp. Derfor håber jeg, at du vil bruge to minutter på at svare på, hvordan du bruger trygfonden.dk i dag - vi har sat nogle gode præmier på højkant!

Deltag i brugerundersøgelsen her

Mange hilsner
Gurli Martinussen
Direktør
TrygFonden
________________________________________________________________

Hvem er Årets Helt 2010?
Inden 1. december kan du indstille din egen helt eller dit eget forbillede til titlen, som ledsages af en pris på 100.000 kr. Det er kun anden gang Jyllands-Posten og TrygFonden kårer Årets Helt. Af de indstillede udvælger en jury 10 nominerede, som præsenteres i Jyllands-Posten i en artikelserie, der begynder 10. december. Årets Helt kåres i avisen søndag den 16. januar 2011.
Læs mere her

Er dine børn Danmarks krudtmestre?
Den 1. december introducerer fyrværkerikampagnen hjemmesiden www.respekter.dk, hvor dine børn møder familien Spræng-far og Søn. På siden kan du og dine børn teste viden om fyrværkeri og samle masser af respekt-point. Man kan også hente ringetoner, wallpapers, billedskabeloner og diplomer - og deltage i konkurrencen om ugepræmier og den fedeste hovedpræmie.
Læs mere her

Giv farmor en røgalarm
Hvert år dør 80 mennesker i en brand. Størstedelen er over 67 år. Det skyldes at ældre er mest udsatte ved brand og samtidig har færrest røgalarmer i hjemmet. Mange af dem kunne have overlevet, hvis de havde haft en røgalarm i boligen. "Giv farmor en røgalarm" er titlen på BrandBevægelsens kampagne, som opfordrer de ældres børn og børnebørn til at købe farmor en røgalarm - og sætte den op. Kampagnen er støttet af TrygFonden.
Læs mere her

Se "Udfordringen" før Harry Potter
Elever fra 7. klasse på Brøndby Strand Skole har med filmen "Udfordringen" vundet konkurrencen "Sluk solariet - med mobilen". Præmien er et professionelt filmhold, der har omsat filmen til et biografspot for Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens "Sluk solariet"-kampagne 2010. Spottet kan blandt andet ses i Nordisk Films biografer som forfilm til "Harry Potter og Dødsregalierne - del 1" fra den 25. november til og med den 3. december.
Læs mere her