TrygFondens nyhedsbrev

TrygFondens nyhedsbrev

30-03-2010

Kære Natteravn

Nu er det snart tid til igen at komme ud i det fri og nyde strand og vand. Hos TrygFonden arbejder vi derfor på højtryk for at blive klar til at øge sikkerheden endnu mere i den kommende sæson.

Til sommer åbner TrygFonden Kystlivredning to nye rød-hvidstribede livreddertårne. Ét ved Furesøbad og ét på Rømø. Så er vi oppe på 29 livreddertårne, som sikrer badesikkerheden i Danmark. Se kort over alle tårne her. Lige nu er vi i fuld gang med at uddanne et nyt hold livreddere, som står klar, når tårnene åbner til juni.

I mailen her får du gode baderåd "live", du kan få indblik i livreddernes spændende arbejde - og læse mere om gratis redningskranse. Og så kan du også se, hvilke to reflekser der vandt "refleksvalget" i januar.

Rigtig god påske!

Venlig hilsen
TrygFonden
Gurli Martinussen,
direktør


Få de 5 vigtige baderåd af vores livreddere
Hvert år drukner mere end 100 danskere. Det tal vil vi gerne mindske. Derfor arbejder vi fortsat på at øge antallet af livreddertårne. Og vi uddanner hvert år nye kystlivreddere efter det internationale livredningsforbund ILS høje standarder. Klik herunder og få de 5 baderåd af nogle af vores dygtige livreddere.
Læs mere her

Bliv fadder til en gratis redningskrans i dit område
Der hænger i dag 2.700 TrygFonden-redningskranse rundt omkring i Danmark. Men der er stadig vandområder, der ikke er sikrede. Mangler der en redningskrans i dit lokalområde, har du mulighed for at blive "fadder" til én. Læs mere og bestil gratis herunder.
Læs mere her

En dag som kystlivredder
Netop nu er 67 seje piger og drenge ved at uddanne sig til enten kystlivredder eller åbent-vand-livredder under TrygFondens Kystlivredning. Uddannelsen - som afsluttes i maj - stiller høje faglige og personlige krav. I filmen "En dag som kystlivredder" får du indblik i livredderens spændende arbejdsdag.
Læs mere her

Se de heldige reflekser, der vandt valget
Vi har nu fundet to vindere af vores refleksvalg i januar - de to reflekser, vi skal dele ud til børnehave- og skolebørn til efteråret. De nye reflekser er klar til september, hvor du også kan bestille dem gratis.
Læs mere her