Er du vores nye Natteravn..????

Er du vores nye Natteravn..????

23-05-2012

Lige nu har vi 2 personer der venter på at komme ud og prøve livet som Natteravn sammen med os. De vil få deres første prøvetur i løbet af juni måned, hvor de sammen med et hold erfarne Natteravne vil tage de første spæde skridt ud i nattelivet i Rønne.

Det er dejligt for os at mærke at interessen er stigende, især fordi det er noget vi i foreningen brænder meget for. For selv om vi får rigtig mange tilkendegivelser og klap på skulderen for det gode arbejde vi laver, så må vi nok erkende, at det er svært at nå dertil, hvor vi også får folk til at deltage.
Det er der selvfølgelig mange grunde til. Mange føler at deres hverdag er fyldt med mange andre ting og at weekenderne skal bruges til at slappe af i - meget forståeligt. Derfor er det ikke nemt at få overbevist folk om, at det faktisk er meget sjovere og hyggeligere at tage en tur med os engang imellem.
En anden grund kan være, at man nok kender Natteravnene og ved at vi går ude i nattelivet primært i weekenderne - men hvad er det egentlig vi laver?

Derfor er der tit stor overraskelse fra nye vi har med ude for første gang, og noget af det første de lægger mærke til, er den positive og respektfulde måde vi bliver mødt på af de unge. Det, at vi er voksne mennesker, der helt frivilligt vælger at bruge vores tid på at snakke og være sammen med de unge, på deres præmisser, det giver rigtig mange positive tilbagemeldinger - og et kram i ny og næ!

Vi har altid god tid når vi er på gaden, både til at lave sjov og pjatte og grine lidt ad hinanden, men så sandelig også de mere alvorlige snakke vi får med de unge. Alt lige fra forældre, skole, kærester, misbrug, mobning og mange andre ting, er vi altid parat til at lytte. Og lytning er det primære - at give sig tid og tage det der bliver sagt alvorligt.

Så når vi efter 3 - 4 timers vandring rundt i Rønne by vender tilbage til vores lokale, er det tit nogle meget overraskede og glade nye Natteravne der har været ude på deres første tur - og de kan næsten ikke vente med at komme ud igen.

Det er rigtig dejligt - både for os som forening, men så sandelig også for de unge vi møder på vores vej. For jo flere vi har som medlemmer, jo oftere vil det være muligt at sende et hold Natteravne på gaden. Og jo flere hold Natteravne vi har på gaden, jo flere unge får mulighed for en positiv voksenkontakt - til nogen der har tid og lyst til at lytte til dem.

Så er du én af dem der synes at Natteravnene gør et godt stykke arbejde, men bare aldrig har fået taget dig sammen til at kontakte os - gør dig selv den tjeneste, i det mindste at prøve en enkelt gang. Vi lover dig - du vil ikke fortryde det!

Sådan kommer du i kontakt med os:

  • Tlf. 6178 3333 - vores hovednummer
  • Tlf. 61383961 - formand Lise Lotte Christensen
  • Mail: roenne@natteravnene.dk
  • På forsiden her på hjemmesiden og på siden "Kontakt os", finder du en formular du kan udfylde med dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.