Generalforsamling med hyggelig afslutning...

Generalforsamling med hyggelig afslutning...

12-03-2011

Natteravnene i København City, har afholdt ordinær generalforsamling lørdag den 26. februar 2011, i lånte lokaler på Københavns Rådhus.

Under generalforsamlingen havde vi besøg af Claus Bjørn Nielsen (OL), fra Københavns Politis Kriminalpræventive afdeling, som holdt et indlæg og takkede mange gange for det gode samarbejde.

Han påpegede det vigtige i at voksne er parate til at lytte og tale med de unge, værdien af dette arbejde er svært at måle, men er efter hans opfattelse høj.
Claus meddelte at politiet på ingen tidspunkter har fået negative tilbagemeldinger på dette arbejde.

Der blev slutteligt stillet spørgsmål fra forsamlingen med gode svar fra Claus.
Konklusionen var, at politiet er meget glade for samarbejdet med Natteravnene.

Formanden gennemgik i sin beretning, alle de arrangementer som foreningen har deltaget i, udover at vandre hver fredag/lørdag i København City.
Beretningen og referatet kan læses i sin helhed på Intranettet under opslagstavlen.

Efter generalforsamlingen holdt vi vores "Julefrokost"; et lille hyggearrangement hvor også Natteravne fra "gæsteforeningerne" deltog.

Der blev også tid til en lille rundvisning i Rådhustårnet, hvorfra der var en flot udsigt over København by night. Sjovt at se vore område fra oven.

Det var alt ialt et dejligt arrangement, hvor vi selvfølgelig lærte hinanden bedre at kende, og fik snakket om andre ting end der umiddelbart er tid til, når vi er på vandringer sammen.

STOR tak til festudvalget :-)