Kursus for SeniorInstruktører

Kursus for SeniorInstruktører

04-04-2016

I weekenden var 31 SeniorInstruktører samlet i Middelfart, for at bliver rustet endnu bedre til deres rolle som SeniorInstruktør. Læs mere om SeniorInstruktørene her

Lørdagen begyndte fra morgenstunden med en "Icebreaker" to og to, hvor SeniorInstruktørene kunne lære hinanden lidt bedre at kende. Dernæst præsentation af, og spørgsmål til, Natteravnenes nye chef Kim Hassø.

Derudover bød lørdagens program på forandring i forhold til sponsor, styregruppe krav, strategi, mål, succes når…, samt udfordringer i forhold til ungdomskulturen der gør, at Natteravnene i nogle byer ikke ser meget til de unge på gaden.

Efter morgenmaden søndag var der præsentation af nyt Basiskursus, og hvervning af unge Natteravne, som en gruppe studerende fra Odense har kigget nøje igennem og kom med fornyet bud på. Det var en koncentreret og lyttende forsamling, som tog imod ideerne med klapsalver.

Der blev diskuteret dilemmaer som krav om professionel ledelse og styring, samt det at bevare lysten lokalt uden at skulle måles. Dagen seriøse program sluttede af med SeniorInstruktørenes rolle og opgave, forandringer, ejerskabet og indsatsen. Herefter var der middag og socialt samvær.

Programmet denne dag bød også på status om IT systemet, tips og tricks, samt gruppearbejde, med 4 Spor: Nyt Basis kursus, Sådan hverver du unge, Kommunikation og Netværksopdeling – bud på tilpasning.

Alt i alt en rigtig god og givtig weekend..!