Fantastisk foredrag med Peter Mygind

Fantastisk foredrag med Peter Mygind

21-11-2013

i Stenløse...

De lokale Natteravne havde inviteret til gratis foredrag på Lærkeskolen med Peter Mygind, med det - desværre - evigt aktuelle emne, ”Vold og mobning blandt børn og unge”. Interessen var så overvældende, at pladserne var revet væk i løbet af 4 dage.

Det blev en fantastisk aften, hvor Peter Mygind med dyb indlevelse, gakket humor, sårbarhed og alvor, skiftevis lagde publikum flade af grin og gav dem stof til eftertanke. Peters sociale engagement er overvældende og hans budskab er vigtigheden af, at vi alle tager ansvar og ikke er ligeglade. Det er alles ansvar, at reagere mod vold og mobning.

Mobning handler i høj grad om selvtillid - eller mangel på samme - og selvtillid mangler Peter Mygind bestemt ikke. Som han selv formulerer det - med et ironisk glimt i øjet: ”Hvor dejlig kan man være? Super lækker mand!”

”Man behøver ikke at være Batman eller åbent konfrontere en voldsmand. Men noget kan man altid gøre.” sagde Peter og fortsatte: ”Når folk skriver til mig, hvad kan vi gøre, så svarer jeg: Meld jer ind i Natteravnene.”

Efter foredraget solgte Stenløse Boghandel Peters nye bog ”Peter Myginds Mission”, som udkom den 4. november. Her kunne publikum erhverve bogen med ”fremmøderabat” og med en personlig hilsen fra Peter.

Mariann Borregaard, formand for Natteravnene i Stenløse, er meget glad for aftenens forløb og det massive fremmøde og retter en varm tak til Lions Club Stenløse-Veksø og Lions Club Ganløse for at sponsorere foredraget.