Natteravnene til Haslev Festdage

Natteravnene til Haslev Festdage

03-07-2011

Natteravnene var igen i år på Haslev Festdage, hvor vi primært vandrede ude omkring festområdet. I år var det lykkes at få 5 hold af 3 på gaden i løbet af de 3 dage som festdagene varede.

Haslev Kommune havde venligst stille et en skurvogn til rådighed som sikrede at Natteravne, kunne få en kop kaffe i mellem turene, som til tider forgik i regnvejr. Vand var også vand til de unge som trængte til et forfriskende alternativ til de vodka flasker som de ellers slukkede tørsten med, inden de skulle ind på festpladsen.

Med børn i alle aldre kom Natteravnene af med rigtig mange bolsjer, og kondomer (sidstnævnte prøvede vi dog at begrænse til en fornuftig aldersgruppe, både nedad og opad)

Natteravnene havde valgt at fokusere på arealerne omkring festpladsen, da sidste års erfaring viste at det var her der var brug for Natteravnene. Natteravnen var også deres navn tro, da hovedparten af vandringerne forgik i aftentimerne. 

Igen i år var der et godt samarbejde med Haslev Festdage, HFC og SuperBest omkring arrangementet, som sikrede at vi havde adgang til pladsen og vand til de unge.