Lørdag d. 25. juli var Natteravnene i Kastrup Øst

Lørdag d. 25. juli var Natteravnene i Kastrup Øst

05-08-2009
 

Lørdag d. 25. juli var Natteravnene i Kastrup Øst

 på vandring med Tv-hold fra ARTE, the French and German public TV channel.

 

Vi mødtes 2 hold ved vores lokaler kl. 19.30 men blev hurtigt enige om at tage ind til København City. Da Tv-holdet var i bil, blev vi enige om at mødes på Rådhuspladsen. Dette gav imidlertid lidt udfordringer, for vi var 20 minutter om at finde hinanden.

Efter lidt bolche og kondomudlevering, forsatte turen ned af Strøget, jeg (Michael) fik påsat en mikrofon. Under interviewet gik  jeg helt i sort og måtte spørge et nyt medlem (Dorthe) om hun kunne engelsk og hun overtog derfor mikrofonen.

Den kvindelige journalist var meget interesseret i at høre om de unges drikkevaner, og spurgte om det var et stort problem hvilket vi kunne bekræfte. Kort tid efter mødte vi da også en ung beruset og glad mand.

Der var nu gået et par gode timer og Tv-holdet spurgte om vi ville forsætte. De ene hold sagde tak for i aften, men det andet hold forsatte.
Herefter forsatte turen bla af Købmagergade hvor vi mødte en masse unge som Tv-holdet også interviewede.

Ravnene blev spurgt om hvorfor danskere stiller frivilligt op til bla Natteravnene, da det i deres hjemlande er Politiet der gør noget sådan, og vi forklarede dem om vores rolle.

Turen sluttede kl. 01.00 på Nørreport hvor Ravnene prajede en taxa til gæsterne, og de var selv tilbage med ømme fødder i Kastrup kl. 01.30.

Vi vil gerne takke Landssekretariatet for at vi fik denne mulighed.

Masser af hilsener fra
Marlene Letharius, Bente Mathiesen, Dorthe Thrue, Theresa Nielsen, Per Grønning og Michael Gustafson.
Natteravnene Kastrup Øst.